Mijn lieve Tibe is 5 jaar!

Lieve Tibe,

Plots, zomaar ineens, ben jij 5 jaar!
Het is zo cliché maar het lijkt gisteren toen jij geboren was! Het blijft toch wel één van de mooiste dagen van mijn leven!

1937435_10152170337946493_7436587706691366290_n

Ik zie je elke dag meer en meer openbloeien. Waar je vroeger achter mijn benen kroop als je iemand zag die je niet kende of zeker een halfuur nodig had om open te bloeien als we ergens waren, ga je nu praten en hele verhalen vertellen tegen mensen die je amper kent. Ons babbelkousje zeggen we dikwijls.
Als het bedtijd is geniet je ervan om samen met mama in bed de dag even te overlopen en te vertellen wat je leuk en minder leuk vond.

Ook in school horen we dat je een flinke jongen bent! Iets wat we natuurlijk wel wisten want eigenlijk kunnen wij overal met je gaan!
Je gaat graag mee met mama om boodschappen te doen, liefst zonder je kleine broer. Even die aandacht alleen voor jou.

Je bent een lieve, grote broer.
Ja, jullie kunnen best wel veel ruzie maken, maar als we ergens naartoe gaan ben jij er altijd om je broer te helpen en te beschermen. Jij mag ruzie maken met je broer, maar niemand anders! Want het is JOU kleine broer.

Ik smelt als je een knuffel komt vragen. Je komt dan met je armen open naar me toe gelopen. Ik dacht altijd dat dit was omdat ik je moest dragen. Maar dan zeg je lief, ik wil gewoon een dikke knuffel mama!

Ik ben trots op wie je bent! Blijf vooral jezelf!
Ik zie je doodgraag, dan kan ik niet genoeg zeggen! En ik zal je steunen in alles wat je doet!

Gelukkige verjaardag kleine prins van me!
We maken er vandaag een super leuke dag!

Dikke zoen,

Mama

DSC_0453.JPG

 

Geplaatst in: Tibe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s