Familiepark de Sierk

Wondere wereld van het circus

Het stond al heel erg lang op mijn verlanglijstje en eindelijk was het zover!
Een half dagje naar het familiepark in De Haan.
Ik heb er best wel spijt van dat we er nooit eerder waren want onze kinderen hadden een ongelooflijk leuke tijd in het park!
Ik vind het zelf moeilijk om in woorden te beschrijven hoe fantastisch het was. Een park waar kinderen nog eens ECHT kunnen spelen!

De Sierk is een familiepark waar kinderen meegenomen worden in de wondere wereld van het circus. Naast een prachtig omgebouwde tourbus vind je er tal van woonwagens die volgens thema en bewoner zijn aangekleed. Van goochelaar tot touwdanseres, maar ook een arena voor leeuwentemmers en messenwerpers. Werkelijk elk circuspersonage heeft zijn / haar hoekje in het park.

Authentiek, origineel en vol fantasie

Bij De Sierk worden kinderen uitgedaagd om hun fantasie te gebruiken, waarbij ze zich ten volle kunnen inspelen in het rollenspel.

Doorheen het park vind je overal (loop)fietsen, eenwielers, go-cars en en stelten. Zo rijden de kinderen zelf van de trampolines tot de circustent, en terug. Opstappen en opnieuw afstappen kan op elk moment, want er zijn overal parkeerplaatsen voorzien.

Een origineel park, eentje dat je nergens anders kan vinden!
De jongens hadden een topdag en vragen nu al wanneer we terug gaan!
Dus voor wie er net als ik nog nooit is geweest, haast je maar want in november sluit het park zijn deuren voor een winterslaap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s