Klaar voor het eerste leerjaar!?

Lieve Tibe,

Hier ben ik weer, met een briefje voor jou!
Want op speciale momenten verdien jij een extra briefje.
En een speciaal moment is het vandaag zeker!
Want vandaag start jij je lagere school carrière.
Ik moet toch even slikken als ik eraan denk! Ik zei het je gisteren nog…
Mijn kleine babytje gaat naar het 1ste leerjaar.

In juli gingen we al naar de winkel om een nieuwe grote boekentas te kiezen. We keken op voorhand online al even rond en je had al snel beslist welke het zou worden!

Even op de foto met de nieuwe boekentas. De kaartjes hangen er nog aan, die haalden we pas gisterenavond af.

En hier ben ik weer met de nodige clichés, maar hoe ongelooflijk snel gaat de tijd!! Ik zei het vorige maand nog… Ik kan het amper geloven dat jij al 6 jaar bent! En nu mag je naar het eerste leerjaar!
De vakantie vloog voorbij en elke dag zag je het een beetje meer zitten om naar dat eerste leerjaar te gaan. Helemaal zeker van je stuk ben je nog niet, maar zo kennen we jou! Een beetje schrik voor het onbekende.

Ik vind het even spannend als jij hoor lieve schat.
Want wat zal dat geven die lagere school? Hoe zal het lezen en schrijven gaan. Zal je met zin of tegenzin je huiswerk maken, zal ik je nog sneller zien groeien en bloeien?

Maar ik kan je nu al 1 ding met zekerheid zeggen en dat is dat ik er alle vertrouwen in heb dat jij het goed zal doen! En ik ( en ook papa en Rune) sta langs de zijlaan voor je te supporteren. En ik voel me nu al trots!

Geniet van je nieuwe avontuur samen met je vriendjes!
Ik leer ondertussen om je weer een beetje los te laten!

Dikke zoen

Mama

Geplaatst in: Tibe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s