NETFLIX FAVORIETEN #3

QUICKSAND

Hanna Ardéhn and Felix Sandman in Quicksand (2019)

Quicksand is een Zweedse dramaserie die uit 6 afleveringen bestaat.
Het gaat over de gebeurtenissen na een tragedie op een middelbare school in Stockholm. Een jong meisje, Maja Norber, wordt aangehouden. Er zijn genoeg redenen om de serie in één ruk uit te kijken. Wij raden het jullie zeker aan!

THE SOCIETY

In een stadje in de buurt van New York hangt al enkele dagen een vreselijke stank. Een eindexamenklas van de lokale high school gaat een dagje de bergen in, maar als ze terugkeren, blijken alle volwassenen te zijn verdwenen. Communicatie met de buitenwereld is onmogelijk en ze kunnen het stadje niet verlaten. Uiteindelijk moeten de jongeren zelf zien te overleven, waarbij keuzes gemaakt moeten worden over regels, leiderschap en bestuur. het gaat over het leren samen leven met elkaar, overleven en elkaar helpen.

Afbeeldingsresultaat voor THE SOCIETY

SHADOW HUNTERS

Clary Fray heeft zich net ingeschreven bij de kunstacademie van Brooklyn. Op haar achttiende verjaardag komt ze erachter dat ze een shadowhunter is, dat is iemand die met engelenbloed wordt geboren om de mensheid tegen demonen te beschermen.

Clary wordt ondergedompeld in een wereld waarin op demonen wordt gejaagd. Nu ze naast seelies, heksenmeesters, vampiers en weerwolven woont begint Clary aan een reis waarin ze zichzelf ontdekt. Ze leert steeds meer over haar verleden en wat haar in de toekomst te wachten staat.

Hele leuke serie voor wie houdt van dit genre! Elke aflevering blijft spannend!
Aanrader!

Afbeeldingsresultaat voor shadowhunters verhaal

WHEN THEY SEE US

De serie volgt het waargebeurde verhaal van de onterechte vervolging van vijf zwarte jongens in 1989, voor het verkrachten van een witte vrouw in Central Park in New York.
Heel mooie, ontroerende serie!

Afbeeldingsresultaat voor when they see us NETFLIX

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s