Netflix favorieten #2

Het zijn 3 favorieten die ik even geleden al uitkeek.
Maar ik wou ze hier toch nog even delen!
Zeker de moeite om eens te bekijken mocht je dat nog niet gedaan hebben.

ORPHAN BLACK

Voor Sarah Manning verandert werkelijk alles wanneer ze toevallig getuige is van een zelfmoord. De vrouw die zichzelf voor de trein werpt, blijkt Sarahs evenbeeld te zijn. Sarah, die nogal ‘streetwise’ is en al wat klappen kreeg van het leven, beslist om de identiteit van de vrouw over te nemen: Sarah Manning wordt Beth Childs, politieagente. Al gauw ontdekt ze dat Beth niet haar verborgen tweelingzus was, maar … haar kloon.

Afbeeldingsresultaat voor orphan black season 1

THE SINNER

In The Sinner trekken we naar de VS en maken we kennis met Cora Tannetti en haar gezin. Ze heeft een geweldige echtgenoot en ook haar zoontje is een echt cadeau. Kortom, Cora heeft een fantastisch leven. Wanneer ze samen met haar echtgenoot en zoontje naar een lokaal strandje gaat om er eindelijk eens tot rust te komen, gebeurt er iets wat niemand had zien aankomen. Cora staat recht, loopt op een vreemde man af en vermoord hem zonder reden. Dat laatste is in ieder geval wat zij denkt. Want zou het kunnen dat Cora de man toch eerder al zag? Of is er iets anders aan de hand? Inspecteur Harry Ambrose geraakt helemaal gefascineerd door Cora en probeert samen met haar te achterhalen wat er nu juist gebeurd is. En dat legt heel wat gevoelige dingen bloot…

Afbeeldingsresultaat voor THE SINNER

YOU

Het verhaal van You is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes. In de serie draait het om Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley oftewel Dan Humphrey uit Gossip Girl), op het eerste gezicht een leuke jongeman.

Joe is ondertussen echter ook een obsessieve maar briljante New Yorker die de hedendaagse technologie zo weet te gebruiken dat hij erin slaagt om Beck voor zich weet te winnen. Alhoewel haar beste vriendin Peach wel haar verdenkingen heeft omtrent Joe, lijkt in eerste instantie niets het geluk van Joe en Beck in de weg te staan. Joe slaagt erin om zichzelf van stalker te transformeren tot vriend. Hij wil alles doen om Beck bij zich te houden, ook als dat betekent dat hij een moord moet plegen.

Afbeeldingsresultaat voor you netflix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s