Netflix favorieten #1

Sinds we netflix in huis hebben zijn we een heel klein beetje verslaafd.
De gewone tv staat nog op voor onze vaste programma’s maar anders schakelen we al snel over op netflix.
We hebben serie’s die we samen bekijken en we kijken ook alletwee serie’s die we bekijken als we eens alleen thuis zijn ofzo.

Hier onze favorieten van dit moment:

The Haunting of Hill House

In deze tien-delige serie zien we een gezin met 5 kinderen die in het grote oude Hill House woonde en daar traumatische ervaringen mee hebben gemaakt. Na twintig jaar komen ze terug in het huis en worden ze geconfronteerd met hun geesten van vroeger.

Deze serie heeft een unieke structuur van filmen om het verleden en heden steeds terug te laten komen. Je ziet steeds meer hoe het verhaal in elkaar steekt en dat iedere broer en zus  een andere herinnering heeft aan een bepaald moment. 

Afbeeldingsresultaat voor the haunting of hill house recensie

Somewhere between

Een nieuwsproducente krijgt één kans om een dodelijke week opnieuw te beleven en een seriemoordenaar tegen te houden. Als ze faalt, is ze haar dochter voor altijd kwijt.

Somewhere Between Netflix (1)

The affair

Wanneer Alison Bailey, een jonge serveerster die haar kind verloren is, en Noah Solloway, een schrijver, elkaar leren kennen in Montauk op Long Island, hangt er spanning in de lucht. Ze gaan samen een buitenechtelijke relatie aan met alle gevolgen van dien. The affair brengt een meeslepend verhaal waarin niet enkel Noah en Alison uitblinken maar ook hun partners zorgen ervoor dat dit verhaal bijzonder meeslepend is. 

Dynasty

Fallon Carrington, de dochter van de rijke Blake Carrington betrapt haar vader met zijn nieuwe vlam Cristal. De twee trouwen, zeer tegen de zin van Fallon en Blake geeft zijn nieuwe vrouw een promotie in het bedrijf Carrington Atlantic, die Fallon wel zag zitten. Fallon besluit een nieuw bedrijf op te richten met Jeff Colby en ziet Cristal als haar aartsvijand. De opportunistische neef van Cristal, Sam komt naar de bruiloft en dreigt het duistere verleden van Cristal te onthullen.

Afbeeldingsresultaat voor dynasty serie

Wat zijn jullie favorieten op het moment?
Laat het me gerust weten.

Liefs

Maika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s