Wij gaan verhuizen!

In april 2010 gingen Detlef en ik samenwonen. We vonden een duplex appartement in Sint-Eloois-Winkel waar we meteen verliefd op waren. Als ik er nu aan terug denk heb ik daar eigenlijk wel graag gewoond. Maar we huurden en waren altijd van plan om niet te lang te huren want dat is een beetje weggesmeten geld.
In juni 2011 vonden we ons perfecte huis. Leuke grote tuin, grote keuken en grote badkamer ( wat belangrijk is voor ons),  4 slaapkamers boven en een grote zolder om al mijn schoolspullen op te bergen. Alles waar we naar op zoek waren.
Het duurde dan ook niet lang voor de compromis getekend was.
In september van dat zelfde jaar verhuisden we.
Ondertussen zijn we vele jaren later, hebben we veel veranderingen gedaan aan het huis ( nieuwe douche, bureau met inbouwkasten, tuin, nieuwe keuken, …) , zijn we getrouwd en hebben we twee prachtige zoontjes.

Ik ben opgegroeid in een wijk en droomde er altijd wel van terug te keren naar een wijk.  Toch was het niet echt de bedoeling dat we ooit nog gingen verhuizen. Ik dacht dat het bij dromen zou blijven. We waren ook niet op zoek naar een nieuw huis want we hadden vorig jaar beslist om verbouwingen te doen ipv een nieuw huis te zoeken.

MAAR…heel toevallig op een mooie dag in juni hoorden wij dat er een huis te koop stond in een mooie wijk in ons gezellig dorpje.
Vanaf toen ging alles eigenlijk heel snel. We gingen naar het huis kijken, bespraken onze opties bij de bank en brachten een bod uit.
In juli werd de compromis getekend en kunnen wij beginnen uitkijken naar de grote verhuis. Wanneer die precies zal zijn weten we nog niet heel zeker. Dat zal waarschijnlijk ergens in december zijn.

Het huis waar we nu nog wonen zal ik natuurlijk ook wel missen. De kindjes brachten de eerste jaren van hun leven hier door en we hebben er heel veel leuke herinneringen gemaakt.
Hier kan je ons huis terug vinden, mocht iemand interesse hebben 😉

We zijn heel blij met de keuze die we gemaakt hebben en hopen nu natuurlijk dat ons huis nog dit jaar verkocht kan worden. Dus als jullie allemaal die duimpjes in de lucht steken lukt dat misschien ook wel.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs

Maika

12299366_10153100330091493_8180910270669435175_n

 

2 gedachtes over “Wij gaan verhuizen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s